Handige Apps

Handige Apps

Een overzicht van allerlei handige Apps

#1 Metro Paris Subway
metroMijn nummer 1 app voor als ik in Parijs ben.

De naam van het Metro station ingeven waar je op dat moment bent, het station opgeven waar je naar toe wilt en binnen 2 seconden krijg je de gehele route inclusief de geschatte reistijd te zien. Ideaal!
Werkt ook zonder internetverbinding dus geen dure buitenlandse internetkosten na gebruik van deze app.

Link naar app in iTunes

 

#2 Culinair Frans A-Z woordenboekje

caz

Met Culinair Frans A-Z heb je altijd een beknopt F-N woordenboekje bij de hand als je in een Frans restaurant bent met ruim 2500 veelvoorkomende woorden van de menukaart in het Frans of Nederlands. Wil je een tafeltje reserveren of wat bestellen, bekijk en beluister dan de voorbeeldzinnen onder Restaurant, die je ook in het Frans kunt beluisteren. Het overzichtje van wijn terminologie (150 woorden), is handig als je wijn proeft en je de ober er iets over wilt vragen.

Link naar app in iTunes

 

#3 TripAdvisor: Hotels Vluchten Restaurants

ta1Plan en geniet van je perfecte reis met TripAdvisor. Met meer dan 75 miljoen openhartige reizigersbeoordelingen en -meningen, maakt TripAdvisor het makkelijk om de beste hotels, geweldige restaurants en leuke activiteiten en bezienswaardigheden te vinden, waar je ook bent. Bovendien kun je met slechts één tik hotels en restaurants boeken.

 

Link naar app in iTunes

 

#4 TripAdvisor Offline City Guides

ta2

Een overzicht van alle plaatsen die je bezocht hebt? Dat is nu wel heel makkelijk aan te maken met TripAdvisor City Guides. Simpel in checken, een foto maken van de plaats en een korte omschrijving er bij zetten en je reisverslag wordt automatisch aangemaakt in een album naar keuze. Dit album kan je vervolgens weer heel makkelijk delen met familie en vrienden op Facebook. Uiteraard ook uitermate geschikt om voor jezelf een mooi digitaal dagboek aan te leggen. Deze app is ook offline te gebruiken om zo hoge internet kosten te voorkomen.

Link naar app in iTunes

Delen: