Clos Montmartre

Clos Montmartre

Het unieke wijnoogstfeest in Montmartre is in de loop der jaren één van de niet-te-missen evenementen van de hoofdstad geworden. Het is zelfs het 3e evenement in Parijs wat betreft bezoekersaantallen!

Het wijnoogstfeest in Montmartre, het Fête des Vendanges de Montmartre, wordt georganiseerd door de gemeente van het 18e arrondissement.

Gastronomie en cultuur komen hier bijeen, een sociaal en gezellig samenkomen onder het genot van een wijntje, midden in Montmartre! Zowel de opbrengsten van het wijnoogstfeest als de verkoopresultaten van de wijnproductie van Clos Montmartre zijn bestemd voor de sociale doeleinden van het 18e arrondissement.

In 2015 kunt u het wijnfeest bezoeken tussen 7 en 11 oktober. Het thema van 2015 is ‘Montmartre fête la planète’. U kunt er gratis wijn proeven, een dansje wagen, en er heerst een gezellige ontspannen sfeer. Er vinden allerlei evenementen plaats, u kunt de wijngaarden bezoeken en mooie wandelingen in de wijk maken. Op zaterdag 10 oktober vindt er een grote optocht plaats. En dat is nog lang niet alles!

Kijk voor het volledige programma en voor praktische informatie op de website van het Fête des Vendanges: www.fetedesvendangesdemontmartre.com
Bron: France.fr

Adres: Rue des Saules, 75018 Paris
Metro: Lamarck – Caulaincourt

[huge_it_maps id=”64″]